Væksthusets malehold

Dette kursus foregår på Tordenskjoldsgade i værestedet kaldet Væksthuset. Kurset løber over 12 undervisningsgange torsdag formiddag. Hver gang bliver der præsenteret en spændende kunstner og arbejdet med forskellige materialer såsom; akrylmaling, tegning, akvarel, tusch, collage, spraymaling og meget mere. Du bliver også undervist individuelt. Holdet modtager meget gerne nye deltagere og der kræves ingen forkundskab, da det er lysten der skaber værket. Der er mulighed for en prøvegang. Der bliver arbejdet med mange forskellige temaer såsom Bylivet, mennesket, den abstrakte kunst, mandala og blandingsteknikker.                

Torsdage kl 9.45-12.30

Første gang: Torsdag 17. januar

10 x 3 lektioner

I Væksthusets kunstlokale (kælderen)

Underviser: Nirvi Bennich.                  

Pris: 750 kr.

Tilmeld dig her


Kunst og Kreativitet

Er du nysgerrige på kreativitet og kunstens verden? Eller har livet ændret sig, så der nu er tid til at opdyrke nye interesseområder? Vi vil arbejde både individuelt og sammen. Vi vil lede efter den form for kunstnerisk udtryk, som passer til dig, eller arbejde videre med det du måske allerede kan. Alle kan være med. Sted: Tordenskjoldsgade 23.10 onsdage kl. 13.45-15.45 Første gang: onsdag den 6. februar Underviser: Gitte Toftebjerg Vase Pris: 500 kr. (hertil udgifter til materialer)


Yoga

Du er velkommen uanset om du er begynder eller øvet. Øvelserne tilpasses efter individuelle behov af vores instruktør, Susanne, som har mange års erfaring. Så alle kan være med. Yoga er god træning og en mulig vej mod velvære og mere ro i sindet. Du får øvelser at arbejde med mellem kursusdagene. Sted: ASV Horsens, Tordenskjoldsgade 23. 3 fredage kl. 10-11.45 (herefter er der mulighed for at forlænge kurset) Første gang: fredag den 1.februar.Underviser: Susanne Øgaard. Pris: 150 kr.


Meditation

På dette kursus vil vi gennem meditation og meditative øvelser arbejde med jordforbindelse, indre balance/centrering og hjertekontakt. Kvaliteter, som er fundamentet for en god kontakt med sig selv og gode redskaber, så man ikke så let bliver ”hylet af den”. Sted: ASV Horsens, Tordenskjoldsgade 23.3 fredage kl. 12.00-13.45 (herefter er der mulighed for at forlænge kurset)Første gang: fredag den 1. februar, Underviser: Susanne Øgaard. Pris: 150 kr.